Matematik

Brøker regning

11. marts 2014 af lp4654 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

har en brøk der lyder sådan her. 

\frac{5+13}{6}

er lidt i tvivl om hvordan den skal regnes, for jeg ville regne den sådan her ud

5+13/6

men så skriver min lære noget med en parantes 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2014 af mathon

                                \small \frac{5+13}{6} = \frac{18}{6} = 3


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2014 af SuneChr

# 0
Din lærer forlanger, med god ret, en parentes, som indeholder hele tælleren.
5 + 13 / 6   og    (5 + 13) / 6   er to forskellige udtryk, hvor det sidste er det korrekte her i opgaven. 


Svar #3
11. marts 2014 af lp4654 (Slettet)

Ok tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: Brøker regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.