Matematik

problemregning maj 2011

11. marts 2014 af line334d (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej. 

Er der nogle der ligger inde med en matematik problemregning fra maj 2011?

Jeg skal aflevere den i morgen, og kan ikke rigtig komme videre :(

Hvis det er, kan i sende den på min mail: [email protected]


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2014 af PeterValberg

Hvis du skriver, hvad det er du er gået i stå med, - du må
meget gerne skrive opgaveteksten også, - så skal vi nok
hjælpe dig videre.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
13. marts 2014 af line334d (Slettet)

Mangler hele opgave 3 og hele opgave 5. 


Svar #3
13. marts 2014 af line334d (Slettet)

opgave 3


Svar #4
13. marts 2014 af line334d (Slettet)

Til opgave 5


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. marts 2014 af PeterValberg

3.3 Benyt at

\tan(A)=\frac{|BC|}{|AC|}\quad\Leftrightarrow\quad |BC|=|AC|\cdot\tan(A)=334\cdot\tan(21^{\circ})=\;_\cdots

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: problemregning maj 2011

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.