Matematik

Isolere t!! HJÆLP

16. marts 2014 af jensgabel (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan isolere jeg t, når min ligning ser sådan ud

5=(3128-40t)^0,4


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Opløft først hver side i potensen  1/0,4 = 5/2 :

3128 - 40t = 55/2 .

Derefter isoleres t let.


Svar #2
16. marts 2014 af jensgabel (Slettet)

MANGE TAK - LIfesaver


Svar #3
16. marts 2014 af jensgabel (Slettet)

hvad er h(t)=(312-40t)^0.4

når det skal være h'(t)


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Hvad mener du med det spørgsmål? Skal du bestemme forskriften for den afledede h'(t) ? Mener du

h(t) = (3128 - 0,40t)0,4 ?


Svar #5
17. marts 2014 af jensgabel (Slettet)

Jeg skal differensere h(t)=(3128-40t)^0,4 ja

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Så benyt reglen for differentiation af en sammensat funktion. (differentiere)


Skriv et svar til: Isolere t!! HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.