Matematik

2a(b-2a)+(2a-b)^(2) reducering

18. marts 2014 af pokizh (Slettet) - Niveau: B-niveau

2a(b-2a)+(2a-b)^(2)

2a-b^(2)= 4a^(2)+b^(2)-4ab
2a(b-2a)= 2ab-4a^(2)
4a^(2)+b^(2)-4ab+2ab-4a^(2

)= b^(2)-2ab 

er dette korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2014 af SuneChr

Ja, det er korrekt.
2ab - 4a2 + 4a2 + b2 - 4ab  =  b2 - 2ab


Skriv et svar til: 2a(b-2a)+(2a-b)^(2) reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.