Matematik

MAT HJÆLP :/

19. marts 2014 af Maria55555 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har vedhæftet et billed af opgaven, hvor jeg skal bestemme kvartilsættet for kvinder og mænd, her har jeg sagt at:

Kvartilsættet kvinder:

Der hvor vi ser linjen ved vores boksplot starter er den mindste værdi = 20.7
 1. kvartil = 30
 medianen = 35.7
 3. kvartil = 42.5
 største værdi = 82.3
Kvartilsættet for mænd:
Det samme vil vi nu gøre ved mændene, således:
Mindste værdi = 29
1. kvartil = 38.5
Median = 43.5
3. kvartil = 51
Største værdi = 77.6

Min opgave er også at sammenligne tallene med hinanden, kan ikke helt se hvad jeg skal skrive der? :)

Vedhæftet fil: fb.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: MAT HJÆLP :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.