Matematik

Eksamens spørgsmål matematik!!

19. marts 2014 af Maria55555 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har vedhæftet et billed af opgaven, hvor jeg skal bestemme kvartilsættet for kvinder og mænd, her har jeg sagt at:

Kvartilsættet kvinder:

Der hvor vi ser linjen ved vores boksplot starter er den mindste værdi = 20.7
 1. kvartil = 30
 medianen = 35.7
 3. kvartil = 42.5
 største værdi = 82.3
Kvartilsættet for mænd:
Det samme vil vi nu gøre ved mændene, således:
Mindste værdi = 29
1. kvartil = 38.5
Median = 43.5
3. kvartil = 51
Største værdi = 77.6

Min opgave er også at sammenligne tallene med hinanden, kan ikke helt se hvad jeg skal skrive der? :)

Vedhæftet fil: fb.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)


Svar #2
19. marts 2014 af Maria55555 (Slettet)

Jeg troede ikke at billedet var blevet uploadet i det første billed, så af den grund uploadede jeg det igen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du kunne jo have uploadet det i et nyt indlæg i den oprindelige tråd i stedet for at oprette en ny tråd, men figuren er da ellers god nok i den oprindelige tråd.


Svar #4
19. marts 2014 af Maria55555 (Slettet)

Ja det kunne jeg, men på daværende tidspunkkt havde jeg ikke tænkt over det. Kan ikke se hvad det store problem er i, at jeg så postede det endnu en gang?


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det er da forvirrende, at der nu er to forskellige tråde med det samme spørgsmål.


Svar #6
19. marts 2014 af Maria55555 (Slettet)

Den eneste det er forvirrende for er da mig selv, og nu er det ikke fordi at der er nogen som har kommenteret på min tråd, siden at det skulle skabe en forvirring for mig. Hvis jeg kunne slette den havde jeg gjort det, men som sagt troede jeg ikke at billedet var vedhæftet i forrige tråd, og man kan ikke slette tråde herinde.


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det er jo tilladt at fortsætte i den oprindelige tråd. Sæt dig ind i betingelserne for at bruge Studieportalen, inden du starter.

Svar #8
19. marts 2014 af Maria55555 (Slettet)

Jeg gav dig et svar, første gang du kommenterede min tråd, så magter slet ikke at gentage mig selv igen. Spar mig for de unødvendige kommentar du kommer. Min tråd er til for at få fagligt hjælp, og ikke for at du skal komme og starte en diskussion op, når jeg i forvejen har givet dig et svar på hvorfor jeg oprettede to.


Skriv et svar til: Eksamens spørgsmål matematik!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.