Matematik

Analytisk geometri

20. marts 2014 af mlarsen1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Jeg sidder med en opgave, som volder mig problemer. jeg kan simpelthen ikke se, hvad jeg skal gøre. opgaveformuleringen lyder:

Beregn vinklerne i trekant ABC når

A = (5,8)
B = (8,13)
C = (12,8)

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Beregn vinklerne mellem vektor AB og vektor AC, mellem vektor BA og vektor BC, og mellem vektor CA og vektor CB .


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2014 af mathon

         a = √(41)      b = 7      c = √(34)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2014 af mathon

                             \large \large \ A=2\cdot tan^{-1\left ( \sqrt{\frac{a^2-(b-c)^2)}{(b+c)^2-a^2)}} \right )}

                              \large \ B=2\cdot tan^{-1\left ( \sqrt{\frac{b^2-(a-c)^2)}{(a+c)^2-b^2)}} \right )}

                              \large \ C=2\cdot tan^{-1\left ( \sqrt{\frac{c^2-(a-b)^2)}{(a+b)^2-c^2)}} \right )}


Svar #4
20. marts 2014 af mlarsen1 (Slettet)

Mange tak, tror, jeg har fundet ud af det nu :)


Skriv et svar til: Analytisk geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.