Dansk

Dansk stil

24. marts 2014 af gymnasiumstruggles (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hejsa

Jeg har skrevet en dansk stil og jeg har selv svært ved at finde fejl i den. Derfor, hvis der er en venlig person derude, som vil hjælpe mig med at rette den vil jeg blive rigtig glad for.

Vedhæftet fil: Jeppe og Sofie..docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2014 af Savior123 (Slettet)

[Tekstfelt: Vejen til lykken] Han satte sig slap (lænede sig) ned på sofaen, og vidste ikke, hvad han skulle svare længere. Sofie havde i årevis prøvet(,) at overtale Jeppe, til at flytte ind(e) hos hende, så de kunne starte et nyt liv sammen, men i årevis havde Jeppe sagt (Fortalt hende), at han ville tænke over det. - men der var noget Sofie ikke vidste, eller ville kunne forstå, hvis han fortalte hende det.

Sofie tog sin jakke på, og gik samt hun smækkede (så) hårdt hun kunne med døren. Intet var anderledes fra de andre gange (Gentagene gange). Jeppe havde tænkt over, hvad han skulle gøre for ikke at miste hende, og alt pegede mod at flytte ind smmen med Sofie. Jeppe løb ud efter Sofie, men hun var ikke i nærheden,(til at få øje på) så han blev nødt til at løbe længere. Han så hende, endelig (Endelig fandt han hende). ”SOFIE” råbte han, og ikke længe (kort tid) efter havde han bemærket (bemærkede han) (,) at folk kiggede truende på ham. Men Sofie stoppede ikke op. Jeppe løb hen til hende, og tog hendes arm. ”Sofie er du ikke sød og høre (til), hvad jeg har at sige?”. Hun kiggede ned mod (på) jorden, for hun ville ikke vise, hvor meget hun havde grædt, da hun smækkede den dør i. ”Jeg gider det virkelig ikke mere Jeppe” før han fik sagt noget begyndte hun at stortude. Og Jeppe havde nu bemærket, at hun havde grædt så meget, at al hendes mascara løb som e


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. juni 2014 af yasminadem (Slettet)

Har rettet lidt mere ;D


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. juni 2014 af Christianiversen2 (Slettet)

De rettelser du har modtaget i #1 er gennemgående meget forkerte. Husk at være lidt kritisk med at smide retteopgaver ind her. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. juni 2014 af Christianiversen2 (Slettet)

Jeg har rettet din stil for dig, fordi jeg synes det er synd at du har modtaget en stil med flere fejl end før, fra "hjælperfrahjernen". Der er ikke flere fejl i den nu. 

Men jeg håber du vil lade det være op til din lærer at finde dine fejl fremover. Det er dét vedkommende er uddannet i :)

Vedhæftet fil:rettet.docx

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. juni 2014 af Savior123 (Slettet)

#3 Læg mærke til hvornår anonncen er oprettet -.-

#2 Ikk hjælp hende. BTW er færdig med eksaminerne. Hvor mange mangler du ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. juni 2014 af Savior123 (Slettet)

#4 Ikke for at starte den op igen, men man bruger Studieportalen til at spørge om ting man er usikker på, samt ting man vil have rettet... Dermed gør #0 det helt rigtige. Hun har skrevet hele stilen, og VILLE have en til at se den igennem, og finde fejl, da hun ikke KUNNE finde flere. Men ellers var det pænt af dig og hjælpe, og forstår godt at du er ny. Ellers keep it up med at hjælpe folk. Du gør et godt stykke arbejde indtil videre ;)


Skriv et svar til: Dansk stil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.