Fysik

Atomfysik

25. marts 2014 af Hyldeblomst22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg håber at nogen kan lede mig på sporet.. Fysik er ikke min stærkeste side, så helst ikke for kryptisk.. :)

Selve opgaven er vedhæftet.. Det drejer sig om opgave 1..

Vedhæftet fil: Opgavesæt 3.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. marts 2014 af mathon

Energien af fotonerne med bølgelængden 300 nm

                  E{_{foton}}^{ind}=\frac{h\cdot c}{\lambda }=\frac{1239,84\; eV\cdot nm}{\300\; nm }=4,133\; eV


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2014 af mathon

SP virker ikke lige nu.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2014 af Stefaniemanke (Slettet)

Hvordan vil du have hjælp? :) 


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. marts 2014 af mathon

Energien af den udsendte foton:

                                     E{{_{foton}}^{ud}} = \left ( 4,133 \; eV \right )-\left (1,348\; eV \right )=2,785\; eV

Latex lagrer tastede store bogstaver som små.


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. marts 2014 af mathon

                              


Brugbart svar (1)

Svar #6
25. marts 2014 af mathon

med
             bølgelængden
                                             λ = (1239,84 eV·nm) / (2,744585 eV) ≈ 445 nm


Brugbart svar (1)

Svar #7
25. marts 2014 af mathon

Opgave 2
              El-radiatoreffekt:
                                                                 P = U2/R
                       hvor R kan varieres;
                       fra venstre:
 
                                                        1)      P = (2302 VΩ·A)/(54 Ω)

                                                        2)      P = (2302 VΩ·A)/(81 Ω)

                                                        3)      P = (2302 VΩ·A)/((54+81) Ω)

                                                        4)      P = (2302 VΩ·A)/((54·81)/(54+81) Ω)


Svar #8
26. marts 2014 af Hyldeblomst22 (Slettet)

Tusind tak for al hjælpen! Har haft noget sygdom da vi gennemgik det så det hele er meget svært for mig.. Mange mange tak!


Skriv et svar til: Atomfysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.