Matematik
Optimering
27. november 2005 af
john2005 (Slettet)
En lukket kasse har overfladen
O= 2(xy+xy+xx)
og rumfanget
V=x*x*y
Benyt de fundne udtryk til at vise, at rumfanget V er bestemt ved
V(x)=1/4x -1/2x^3
En smule hjælp søges
En lukket kasse har overfladen
O= 2(xy+xy+xx)
og rumfanget
V=x*x*y
Benyt de fundne udtryk til at vise, at rumfanget V er bestemt ved
V(x)=1/4x -1/2x^3
En smule hjælp søges
Svar #1
27. november 2005 af Calinarion (Slettet)
Du skal finde y som en funktion af x.
Og så sætte det udtryk ind på x's plads.
Og så sætte det udtryk ind på x's plads.
Skriv et svar til: Optimering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
