Fysik
Gitterligningen
27. november 2005 af
ChristinefraCG (Slettet)
Jeg skal lave en rapport som hedder CD´en som reflektionsgitter.
vi har gitterligningen : n * bølgelængde = d * sin(bn)
her er n = 1.
vi ved at:
sin(b1) = b/ kvadratrod(a^2/b^2)
og vi ved at det det kan blive:
sin(b1) = 1 / kvadratrod(1 + (a^2/b^2))
mit problem er så hvordan man kommer fra b/ kvadratrod(a^2/b^2) til 1 / kvadratrod(1 + (a^2/b^2))
nogen der kan hjælpe??
vi har gitterligningen : n * bølgelængde = d * sin(bn)
her er n = 1.
vi ved at:
sin(b1) = b/ kvadratrod(a^2/b^2)
og vi ved at det det kan blive:
sin(b1) = 1 / kvadratrod(1 + (a^2/b^2))
mit problem er så hvordan man kommer fra b/ kvadratrod(a^2/b^2) til 1 / kvadratrod(1 + (a^2/b^2))
nogen der kan hjælpe??
Skriv et svar til: Gitterligningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
