Matematik
Eksamensopgaver 3001
27. november 2005 af
Guruen (Slettet)
Ja.. hmm.. ka desværre ikk så godt skrive opgaven så godt op, da der er en nødvendig skitse.. men vil da prøve.. og hvis nogen har bogen er den jo a finder der.. (eksamensopgaver, 3001)
Figuren viser et rektangel ABCD hvor |AB| = 9,12
Punktet E ligger på DC således, a det for trekant ABE gælder, a <E=110* og |AE|=4,52
M er midtpunkt på AB
Beregn Vinkel B i trekant ABE samt længden a siden EB´
Beregn |EM| og |EC|
Figuren viser et rektangel ABCD hvor |AB| = 9,12
Punktet E ligger på DC således, a det for trekant ABE gælder, a <E=110* og |AE|=4,52
M er midtpunkt på AB
Beregn Vinkel B i trekant ABE samt længden a siden EB´
Beregn |EM| og |EC|
Skriv et svar til: Eksamensopgaver 3001
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
