Fysik
Concorden..
28. november 2005 af
viggojensens (Slettet)
Hvor lang tid tager det for Concorden at flyve fra Paris til N.Y. når den flyver to gange lydens hastighed (lydens hastighed=340m/s), og der er 5851km.?
det kan da virkelig ikke passe med omkring 12 timer vel?????
det kan da virkelig ikke passe med omkring 12 timer vel?????
Svar #1
28. november 2005 af Sicma (Slettet)
Tip:
Omregn m/s til km/t.
------
Da den flyver to gange 340 = 680 m/s bliver det i km/t til:
680 m/s * 3600 = 2.448 km/t
5851/2448 km/t = 2,39 time
2,39 time = 2 timer 23,4 minutter
(Hvilket i perspektivering med virkeligheden passer fint)
Omregn m/s til km/t.
------
Da den flyver to gange 340 = 680 m/s bliver det i km/t til:
680 m/s * 3600 = 2.448 km/t
5851/2448 km/t = 2,39 time
2,39 time = 2 timer 23,4 minutter
(Hvilket i perspektivering med virkeligheden passer fint)
Svar #2
28. november 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
#1:
Du roder noget rundt i enhederne: Vi har, at
2*340 m/s = 680 m/s = 3,6*680 km/h = 2448 km/h.
Altså er flyvetiden
5851 km / 2448 km/h = 2,39 h = 2 h og 23 min.
Du roder noget rundt i enhederne: Vi har, at
2*340 m/s = 680 m/s = 3,6*680 km/h = 2448 km/h.
Altså er flyvetiden
5851 km / 2448 km/h = 2,39 h = 2 h og 23 min.
Skriv et svar til: Concorden..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
