Matematik

Problemregning Maj-Juni 1999

29. november 2005 af villmus (Slettet)
http://peecee.dk/index.php?id=21270 opg 1
http://peecee.dk/index.php?id=21271 opg 2
http://peecee.dk/index.php?id=21272 opg 3
http://peecee.dk/index.php?id=21273 opg 4
http://peecee.dk/index.php?id=21274 opg 5
http://peecee.dk/index.php?id=21275 svarark
http://peecee.dk/index.php?id=21276 svarark

Svar #1
29. november 2005 af villmus (Slettet)

opg 1.1 = 20 + 12 + 10 + 10 + 3 = 55 uger

opg 1.2 = 4 år

opg 1,3 = 20 * 1243 = 24860
27 * 1581 = 42687
24860 + 42687 = 67547 kr.
opg 1.4 = 1581 / 100 * 15,7 = 248.21

opg 1.5 = 1243 / 100 * 15,7 = 175,15

opg 1.6 = 1243 / 100 * 23 = 1500,89 kr.

opg 1.7 = 2627 /100 * 15,7 = 412,43 kr.
412,43 / 100 * 248,21 = 412,43

Opgave 2
2,1 på milimeterpapiret

2,2 svarark

2,3 60 * 8 = 480


Opgave 3

3,1 53 * 27 = 1537

3,2 kunne jeg ikke finde ud af

3,3 svarark

3,4 28/4*8 = 56 kr.

3,5 1*20 = 20
20/3,20 = 6,25

Svar #2
29. november 2005 af villmus (Slettet)

Opgave 4

4,1 = 3,14 * 30 = 24

4,2 kunne jeg ikke finde ud af

4,3 = 216 * 120 =25920
25920 / 20 = 12 t 16 min.

Opgave 5

5,1 = kvadratrod(7*22 i anden * 0,03) = 10,08

5,2 = svarark

5,3 = 43 m^3

5,4 = 3,14 * 24 / 4 = 18,84



Svar #3
29. november 2005 af villmus (Slettet)

Nogle Experter, som vil rette det Tak på forhånd! Jeg vil blive meget glad for det!

Svar #4
29. november 2005 af villmus (Slettet)

nogen som kunne hjælpe eller?

Svar #5
29. november 2005 af villmus (Slettet)

skal afleverer den i morgen :S Det haster lidt!

Brugbart svar (1)

Svar #6
29. november 2005 af Epsilon (Slettet)

Lad nu være med konsekvent at opdatere tråden.

Jeg nøjes med at forklare, hvad du konkret gør galt i opgave 1. Du må selv gøre nogle tilsvarende overvejelser vedrørende de andre opgaver, og så må du aflevere din besvarelse, når du mener at have kontrolleret alle udregningerne efter bedste evne.

Først og fremmest er der 6 spørgsmål i opgave 1; der spørges ikke til, hvad du har skrevet i 1.5. De spørgsmål, jeg ikke kommenterer, er korrekt besvarede.

ad 1.2
Ifølge planen er det 4. år ikke et helt uddannelsesår. Find ud af hvor mange uger, der går fra og med 1/8 til og med 31/5, og korrigér svaret derefter.

ad 1.5
1500,89 kr. er ikke korrekt. Man har i stedet;

1,23*(1243 kr.) = 1528,89 kr.

ad 1.6
Du må ikke bruge lønstigningen på 15,7%; den gælder kun fra 1. til 2. år.

Der spørges til den procentiske stigning i ugelønnen i praktikperioderne fra 1. år (1581 kr.) til 4. år (2627 kr.), altså stigningen regnet i forhold til ugelønnen det 1. år;

(2627-1581)/1581 = 0,6616... ~ 66,2%

//Epsilon

Brugbart svar (0)

Svar #7
02. november 2012 af Emil1005 (Slettet)

Hvordan laver man opg 3,2 og 3,3 ??:-)


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. september 2013 af Bio13 (Slettet)

Hvordan får du 5.3 til 43^3?
Nogen der kan hjælpe?
Også opg 4.4, den har jeg fået til 9 timer og 18 minutter

Brugbart svar (0)

Svar #9
13. februar 2016 af Swana (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #10
13. februar 2016 af Swana (Slettet)

4.1 er ikke rigtig da vandingsanlæget kun kan lave en halvcirkel og ikke hel. Så du skal altså dividerer 2 med svaret, for at få det rigtige svar


Brugbart svar (0)

Svar #11
13. februar 2016 af Swana (Slettet)

4.4 er forkert fordi han tager for hele marken når man bare skal tage en bredde. Det vil sige at det er 216*47,1=10173,6=10173,6/20=5 timer og 9 minutter


Brugbart svar (0)

Svar #12
04. oktober 2020 af Mariae06

Hvordan regner man 2,2??:)

Skriv et svar til: Problemregning Maj-Juni 1999

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.