Matematik

Isoler x

29. november 2005 af viggojensens (Slettet)
I(x)=I*(½)^x/3

Hvordan isolerer jeg x?????

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2005 af -Glenn- (Slettet)

I(x)=I*(½)^x/3 <=>

3*I(x)/I = (1/2)^x <=>

ln(3*I(x)/I) = x*ln(1/2) <=>

ln(3*I(x)/I)/ln(1/2) = x <=>

-ln(3*I(x)/I)/ln(2) = x

Svar #2
29. november 2005 af viggojensens (Slettet)

hmmm... hvordan gør man så når funktionen sættes lig 0??
Det andet resultat passer ikke helt... for jeg har ikke noget at sætte på
I(x) pladsen..

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Prøv at omformuler dig, for jeg forstår ikke rigtig hvad du mener.


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. november 2005 af sigmund (Slettet)

#0,
Hvad er I her, er det en konstant? I så fald er det efter min mening uheldigt at benytte I som symbol, da I(x) benyttes som afhængig variabel.

Skriv et svar til: Isoler x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.