Fysik

Hjælp til fysik (bølger)

30. november 2005 af Yllas (Slettet)
Hej! Nu er jeg altså desværre ingen ørn til fysik, men alligevel har jeg formået at få lavet 5 rapporter om emnet bølger, der skal afleveres i morgen. Til disse rapporter hører der jo sjovt nok nogle spørgsmål til. 2 af disse spørgsmål er:
Bestem halveringstykkelsen i Al for betastråling og bestem halveringstykkelsen i Pb for gammastråling. Det har jeg også uden problemer gjort, men mit problem er, at vores lærer har skrevet at vi under alle spørgsmålene skal sammenligne vores resultater med tabelværdien...Men findes der nogen tabelværdi for dette?

Svar #1
30. november 2005 af Yllas (Slettet)

Derudover kunne det være fantastisk, hvis der var en af jer, som tidligere har arbejdet med: Radioaktivt henfald, Lydens Hastighed, Hydrogenspektret, Halveringstid for radioaktivt henfald eller Absorbtion og rækkevidde for radioaktivt henfald -og har noget letforståligt teori (ikke formler) til at af disse emner...jeg er enormt lost og stresset mht de rapporter lige nu, og har svært ved lige at lire teori af på stående fod....synes heller ikke min bog er voldsomt meget til hjælp...

På forhånd TUSIND tak!

Svar #2
30. november 2005 af Yllas (Slettet)

uh ja og lige ENDNU en ting... er der nogen der kender noget til formlen: N= k*r^-2? Min lærer fik mumlet noget om den....kunne godt tænke mig at vide, hvad det går ud på.

TAKKER!

Svar #3
30. november 2005 af Yllas (Slettet)

Er der ikke nok en, der er sød at hjælpe? Necesito ayuda por favor...

Svar #4
30. november 2005 af Yllas (Slettet)

anyone? Fik jeg nævnt, at det skal afleveres i morgen???

Skriv et svar til: Hjælp til fysik (bølger)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.