Matematik
Hjælp til Differentialligninger
30. november 2005 af
zirt25 (Slettet)
Hej jeg sidder med en opgave som jeg har lidt problemer med.
Der oplyses at dv/dt = 10(1-2v)
man skal først finde en forskrift for V når det oplyses at V(0)=0
Det har jeg så gjort:
V = -0,5*e^-20 + 0,5
Man skal nu finde en forskrift for S, der oplyses at S er stamfunktion til V og at
s(0)=0.
Jeg integreret V, S(-0,5*e^-20 + 0,5)dx
Jeg få det til ((-1/20)*(-0.5))e^-20x+0,5x?
Men er ikke helt sikker om jeg har gjort det rigtigt.
Er der nogen der kan hjælpe med det?
Hilsen Malene
Der oplyses at dv/dt = 10(1-2v)
man skal først finde en forskrift for V når det oplyses at V(0)=0
Det har jeg så gjort:
V = -0,5*e^-20 + 0,5
Man skal nu finde en forskrift for S, der oplyses at S er stamfunktion til V og at
s(0)=0.
Jeg integreret V, S(-0,5*e^-20 + 0,5)dx
Jeg få det til ((-1/20)*(-0.5))e^-20x+0,5x?
Men er ikke helt sikker om jeg har gjort det rigtigt.
Er der nogen der kan hjælpe med det?
Hilsen Malene
Skriv et svar til: Hjælp til Differentialligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
