Matematik

HÆLP?

05. december 2005 af nodddi (Slettet)
Hej... er der nogen som kan hjælpe med opgaverne 3029, 4045 og 4048 fra

"Eksamensopgaver i matematik" 3.årigt A niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2005 af km55 (Slettet)

Hej.

Er så heldigt at have lavet opg. 3029 i 2.g. Da du ikke rigtigt kommer med nogle bud på hvorn du vil løse opgaven, vil jeg spare mine lange forklaringer og derfor nøjes med at give dig nogle resultater at arbejde ud fra samt sammenligne med.

Den trekant der er tegnet på skitsen indeholder en anden trekant. disse to er ensvinklede. Herefter kan forstørrelsesfaktoren k udregnes og sidernes længde findes. (k=1,22)

afstanden q skal være mindst 0,80m den er dog her kun 0,77m så derfor er svaret nej. Synes du skal komme med bud selv til de andre to... Vis at du også er villig til at lave noget selv...

mvh.

¤km55¤

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2005 af zjoz (Slettet)

Husk lige at læse paragrafferne inden du skriver et inlæg.
§1 Giv dit indlæg en sigende overskrift.
Ikke noget med at skrive "HJÆÆLP !!", "Rettelse" eller "Ekspert Søges". Brug hellere en længere overskrift hvori du inkluderer navnet på oversættelsen, forfatteren etc.

Vi kigger først på opgaverne, når du selv er kommet med dine egne forslag.

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2005 af km55 (Slettet)

p.s. det er egentlig en opgave udelukkende bestående af vinkel- og trekantsberegning.


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2005 af km55 (Slettet)

Hmm... har lige fundet ud af at jeg faktisk også løste de sidste to opgaver i 2.g... Så er klar til at kigge på dine bud, hvis du selv kommer med nogle...

Svar #5
05. december 2005 af nodddi (Slettet)

opg 4045...
Jeg fik tegnede potensfunkinen på dobbeltlogaritmisk papir og kan se at T er proportional med en potensfunktion af R.

opg 4048...
Dm(f)=3 og når x=-2 er f(x)=0

Svar #6
05. december 2005 af nodddi (Slettet)

nogen som kan hjælpe?

Skriv et svar til: HÆLP?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.