Matematik

mat. opg. (VEKTOR)

06. december 2005 af heidi01 (Slettet)
Der er givet to punkter A(2,0) og B(3,-2).
Bestem en ligning for linjen gennem punkterne A og B .

HVORDAN SKAL JEG LØSE DENNE OPG.?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2005 af zjoz (Slettet)

Skriv hvilke tanker du har gjort dig omkring opgaven!

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2005 af Jean

Hint: Hvad er ligningen for en linje.

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2005 af sasha (Slettet)

a(x-x0)+b(y-y0)=0
?? men hvordan skal jeg sætte det ind i denne formel?

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2005 af sasha (Slettet)

har nemlig også brug for hjælp til denne opg...

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. december 2005 af sasha (Slettet)

opdaterer lige..

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. december 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

a = (y_2 - y_1)/(x_2 - x_1)

b = y_2 - a*x_2 = y_1 - a*x_1

Skriv et svar til: mat. opg. (VEKTOR)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.