Matematik
sinus og cosinus
04. september 2002 af
SP anonym (Slettet)
I trekant ABC er siderne a=4, b=5 og vinkel C er C=57grader
a^2 = 4^2 + 5^2 - 2*4*5*Cos(C)
= 16 + 25 -21,78
= 19,21
a = ???
ka ikk hitte ud af det sidste...
a^2 = 4^2 + 5^2 - 2*4*5*Cos(C)
= 16 + 25 -21,78
= 19,21
a = ???
ka ikk hitte ud af det sidste...
Svar #3
04. september 2002 af SP anonym (Slettet)
Du har i hvert tilfælde skrevet Consinusrelationen forkert op!
Svar #4
04. september 2002 af SP anonym (Slettet)
argh ... det er ikk a jeg skal finde .
det er c lille
c = ??
det er c lille
c = ??
Svar #5
04. september 2002 af SP anonym (Slettet)
c^2 = 4^2 + 5^2 - 2 · 4 · 5 · cos(57)
c^2 = 41 - 21,78 = 19,21
c = 19,21^½ = 4,38
c^2 = 41 - 21,78 = 19,21
c = 19,21^½ = 4,38
Skriv et svar til: sinus og cosinus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
