Matematik
haster
06. december 2005 af
simon2730 (Slettet)
reducér følgende udtryk! (ved hjælp af regne regler :S
a =12√a^3*b^4 * 3√a^2*b^3
b = a^(1/3) *a^(3/4) /(brøk streg) a^(3/6) * a^(5/6)
C = a^(½)*a^-1* √a^3 /(brøk streg) (a^8)^½
plz help... fatter intet og skal aflevere i morgen!!
a =12√a^3*b^4 * 3√a^2*b^3
b = a^(1/3) *a^(3/4) /(brøk streg) a^(3/6) * a^(5/6)
C = a^(½)*a^-1* √a^3 /(brøk streg) (a^8)^½
plz help... fatter intet og skal aflevere i morgen!!
Svar #2
06. december 2005 af zjoz (Slettet)
For det første:
Følg paragrafferne ved begyndelsen af en tråd.
§1 Giv dit indlæg en sigende overskrift.
Ikke noget med at skrive "HJÆÆLP !!", "Rettelse" eller "Ekspert Søges". Brug hellere en længere overskrift hvori du inkluderer navnet på oversættelsen, forfatteren etc.
Folk inde på studieportalen vil meget gerne hjælpe, men når du laver sådan en overskrift, undgår man indlægget(sådan er det i hvert fald fra min side). Jeg ved ikke om andre kan følge mig.
Følg paragrafferne ved begyndelsen af en tråd.
§1 Giv dit indlæg en sigende overskrift.
Ikke noget med at skrive "HJÆÆLP !!", "Rettelse" eller "Ekspert Søges". Brug hellere en længere overskrift hvori du inkluderer navnet på oversættelsen, forfatteren etc.
Folk inde på studieportalen vil meget gerne hjælpe, men når du laver sådan en overskrift, undgår man indlægget(sådan er det i hvert fald fra min side). Jeg ved ikke om andre kan følge mig.
Svar #3
06. december 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
Jo, sådan en overskrift indbyder til at man _ikke_ gider hjælpe!
#0:
Hvad står der i #0? Jeg kan ikke tyde det.
Jo, sådan en overskrift indbyder til at man _ikke_ gider hjælpe!
#0:
Hvad står der i #0? Jeg kan ikke tyde det.
Svar #5
06. december 2005 af Kbka (Slettet)
Fatter ikke helt a og c? hvad betyder semi kolon?
b) a^(1/3)*a^(3/4) (brøkstreg) a^(3/6)*a^(5/6)
Find fælles nævner for brøkerne (12)
a^((4/12)+(9/12)) (Brøkstreg) a^((6/12)+(10/12))
a^(13/12) (brøkstreg) a^(16/12)
a^((13/12)-(16/12))
a^(-1/4)
capish?
Skriv et svar til: haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
