Matematik
hjælp til mængdeberegninger
14. december 2005 af
tigerbjørn (Slettet)
du får af vide at 36,2mg/L af vandet indeholder kvælstof. Hvor meget kvælstof er der hvis man har en volumen på vand der er 15907 m3 ??
på forhånd tak:)
på forhånd tak:)
Svar #1
14. december 2005 af cimrg.joe (Slettet)
Går ud fra at du mener at kvælstofindholdet er 36,2mg/L. I så fald gør du bare som følger:
1 l = 1 dm3.
1 m3 = 1000 dm3.
Altså:
15907*1000*36,2= 5,76*10^8
Det vil jeg da mene. Er der nogen der kan bekræfte dette?
1 l = 1 dm3.
1 m3 = 1000 dm3.
Altså:
15907*1000*36,2= 5,76*10^8
Det vil jeg da mene. Er der nogen der kan bekræfte dette?
Svar #2
14. december 2005 af cimrg.joe (Slettet)
Går ud fra at du mener at kvælstofindholdet er 36,2mg/L. I så fald gør du bare som følger:
1 l = 1 dm3.
1 m3 = 1000 dm3.
Altså:
15907*1000*36,2= 5,76*10^8
Det vil jeg da mene. Er der nogen der kan bekræfte dette?
1 l = 1 dm3.
1 m3 = 1000 dm3.
Altså:
15907*1000*36,2= 5,76*10^8
Det vil jeg da mene. Er der nogen der kan bekræfte dette?
Skriv et svar til: hjælp til mængdeberegninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
