Matematik
differentialligning, forklaringsproblem
14. december 2005 af
hund (Slettet)
Er blevet stilet følgende opgave:
"Bestem for y > 0 den fuldstændige løsning til differentialligningen
y' = -kvad(y).
Tegn den integralkurve, der går igennem punktet P(0,9)"
Kan godt se at løsningen må være:
f(x) = (-½x+3)^2 , Dm(f) = ]-oo ; 6[
Men hvordan ?! :S
Alt hjælp kan bruges
På forhånd TAK !
Mvh. Jens
"Bestem for y > 0 den fuldstændige løsning til differentialligningen
y' = -kvad(y).
Tegn den integralkurve, der går igennem punktet P(0,9)"
Kan godt se at løsningen må være:
f(x) = (-½x+3)^2 , Dm(f) = ]-oo ; 6[
Men hvordan ?! :S
Alt hjælp kan bruges
På forhånd TAK !
Mvh. Jens
Skriv et svar til: differentialligning, forklaringsproblem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
