Fransk
Kort oversættelse...
14. december 2005 af
Miss La Di Da (Slettet)
Hej!
Jeg skal oversætte og har nogle småproblemer..håber du kan hjlæpe!
På forhånd tak
On prend le risque gravissime de voir tous les habitants...
Hvad betyder gravissime her? Det står ikke i ordbogen!
Jeg skal oversætte og har nogle småproblemer..håber du kan hjlæpe!
På forhånd tak
On prend le risque gravissime de voir tous les habitants...
Hvad betyder gravissime her? Det står ikke i ordbogen!
Svar #1
14. december 2005 af Pierre (Slettet)
grave = alvorlig
le risque gravissime = le risque le plus grave
Amitiés
Pierre
le risque gravissime = le risque le plus grave
Amitiés
Pierre
Svar #2
15. december 2005 af Miss La Di Da (Slettet)
Formidable! Alors, je comprends:) Merci beaucoup!
Skriv et svar til: Kort oversættelse...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
