Matematik
differens = restled?
17. december 2005 af
Miss Frb (Slettet)
Jeg har i en opgave bestemt taylor/maclaurin-rækken. Vha. denne række har jeg med de 4 første led bestemt en tilnærmet værdi af ln2.
ln2 = 0,693147
min tilnærmelse af ln2 = 0,693134
Er differensen på 0,000013 et udtryk for restleddet R_n(x) hos taylor/maclaurin?
ln2 = 0,693147
min tilnærmelse af ln2 = 0,693134
Er differensen på 0,000013 et udtryk for restleddet R_n(x) hos taylor/maclaurin?
Skriv et svar til: differens = restled?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
