Matematik
Stamfunktioner???
07. september 2002 af
SP anonym (Slettet)
Hejsa jeg har fået denne opgave og er helt på bar bund:
Jeg skal finde p og q (ved på forhånd p=2 og q=0 via facitliste)
(2x-4)/(x^2-3x+2) = p/(x-1)+q/(x-2)
håber I gider hjælpe
Jeg skal finde p og q (ved på forhånd p=2 og q=0 via facitliste)
(2x-4)/(x^2-3x+2) = p/(x-1)+q/(x-2)
håber I gider hjælpe
Svar #1
07. september 2002 af SP anonym (Slettet)
Hvad har det med stamfunktioner at gøre? Løs ligningen med hensyn til x... Så vidt jeg kan se er ethvert x (på nær 1 og 2) løsning.
Svar #2
08. september 2002 af SP anonym (Slettet)
Opgaven er under stamfunktions kapitlet i bogen. Vores lære har hjulpet os ned til:
([=intergraletegn)
[(2x-4)/(x^2-3x+2)dx
= p[in(x-1)dx + q[in(x-2)dx
([=intergraletegn)
[(2x-4)/(x^2-3x+2)dx
= p[in(x-1)dx + q[in(x-2)dx
Skriv et svar til: Stamfunktioner???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
