Matematik

Differentiation af sin,cos og tan

18. december 2005 af Jankovich (Slettet)
Jeg skal bestemme f'(0), når

f_1(x) = (2x+sinx)(X-cosx)

Og er faktisk lidt på bar bund :(

Nogen der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

Det er jeg også, for hvad er f? Du skriver kun hvad f_1 er.

Svar #2
18. december 2005 af Jankovich (Slettet)

Det får man ikke opgivet. Opgaven lyder, ordret:

Bestem f'(0), når

f_1(x) = (2x+sinx)(X-cosx)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. december 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Så kan jeg ikke hjælpe dig, desværre.

Svar #4
18. december 2005 af Jankovich (Slettet)

Andre der kan hjælpe? :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. august 2009 af kristoffergundersen (Slettet)

f_1 er bare en betegnelse for hvilken nummer opgave det er, så differentier f(x) og sæt 0 ind på x'es plads.

f'(x)=((2x+sin(x))(x-cos(x)))'=(2+cos(x))*(x-cos(x))+(2x+sin(x))*(1+sin(x))

f'(0)=-3


Skriv et svar til: Differentiation af sin,cos og tan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.