Matematik
Bevis
26. december 2005 af
Liv2004 (Slettet)
Hej!
er der nogen der ved hvordan man kan bevise at det for ensvinklede trekanter A1B1C1 og ABC gælder
a1/b1 = a/b
a1/c1 = a/c
b1/c1 = b/c
er der nogen der ved hvordan man kan bevise at det for ensvinklede trekanter A1B1C1 og ABC gælder
a1/b1 = a/b
a1/c1 = a/c
b1/c1 = b/c
Skriv et svar til: Bevis
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
