Matematik
kuldioxid-indhold
08. januar 2006 af
lith (Slettet)
I en model for den fremtidige udvikling af atmosfærens kuldioxid-indhold Q (målt i mia tons) antages det, at væksthastigheden for kuldioxid-indholdet er givet ved:
dQ/dt=-3+5*1,02^t
hvor t betegner tiden (målt i år) efter 1984.
1)Angiv væksthastigheden dQ/dt i år 1984 og i år 1989.
2)Hvornår er væksthastigheden dobbelt så stor som i 1984?.....
..
i 1)..er det ik noget med at diff..
..er der nogen der kan hjælpee??
dQ/dt=-3+5*1,02^t
hvor t betegner tiden (målt i år) efter 1984.
1)Angiv væksthastigheden dQ/dt i år 1984 og i år 1989.
2)Hvornår er væksthastigheden dobbelt så stor som i 1984?.....
..
i 1)..er det ik noget med at diff..
..er der nogen der kan hjælpee??
Svar #1
08. januar 2006 af 2835 (Slettet)
1) her skal du bare indsætte t for de år som er nævnt hhv. 0 og 5
2)Du har beregnet den for 1984 i 1)
sig så:
2gangehastigheden i 1984 = -3+5*1,02^t
OG ISOLER T
MIT BUD
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
2)Du har beregnet den for 1984 i 1)
sig så:
2gangehastigheden i 1984 = -3+5*1,02^t
OG ISOLER T
MIT BUD
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: kuldioxid-indhold
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
