Matematik
Diff.Ligning
08. januar 2006 af
Carsten84 (Slettet)
Hej er der nogle der kan hjælpe mig med denne opgave..
En funktion f opfylder følgende:
f''(x)=10sin(2x)
f'(o)=-5
f(0)=4
Der skal findes en forskrift for f..
f''(x)=10sin(2x)
f'(x)=int(10sin(2x))=> -5cos(2x)+k
jeg indsætter pkt(0,-5) og får k=0
f(x)=int(-5cos(2x))=> -2.5sin(2x)+k
Jeg indsætter pkt(0,4) og får k=4
Hermed er f(x)=-2.5sin(2x)+4
Er det helt forkert???
På forhånd tak for hjælpen!
En funktion f opfylder følgende:
f''(x)=10sin(2x)
f'(o)=-5
f(0)=4
Der skal findes en forskrift for f..
f''(x)=10sin(2x)
f'(x)=int(10sin(2x))=> -5cos(2x)+k
jeg indsætter pkt(0,-5) og får k=0
f(x)=int(-5cos(2x))=> -2.5sin(2x)+k
Jeg indsætter pkt(0,4) og får k=4
Hermed er f(x)=-2.5sin(2x)+4
Er det helt forkert???
På forhånd tak for hjælpen!
Skriv et svar til: Diff.Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
