Matematik
Cirkelligningen
09. januar 2006 af
vines (Slettet)
Jeg har en ligning:
x^2 - 18x + y^2 - 10y + 26.
jeg har gjort dette:
(x - 9)^2 + (y - 5)^2 = 26 (+81+25)
jeg har dermed fået mit centrum til C(9,5) og min radius til r=sqrt132.
det er da ikke rigtigt vel?
x^2 - 18x + y^2 - 10y + 26.
jeg har gjort dette:
(x - 9)^2 + (y - 5)^2 = 26 (+81+25)
jeg har dermed fået mit centrum til C(9,5) og min radius til r=sqrt132.
det er da ikke rigtigt vel?
Svar #1
09. januar 2006 af 2835 (Slettet)
det skal vist hedde -26 på højre side af lighedstegnet
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #2
09. januar 2006 af vines (Slettet)
hvordan gør man så rede for at punktet 1,1 ligger på cirkelperiferien?
Skriv et svar til: Cirkelligningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
