Matematik
???
13. september 2002 af
SP anonym (Slettet)
Lad f(x)=x^-1/2+3x^1/2
- find elasticiteten Elxf(x) i x=0 og benyt dette tal til at finde en tilnærmet værdi af f(1.01)
- udregn f^4 nederst lille 1(x^-1/2+3x^1/2)dx
- find elasticiteten Elxf(x) i x=0 og benyt dette tal til at finde en tilnærmet værdi af f(1.01)
- udregn f^4 nederst lille 1(x^-1/2+3x^1/2)dx
Svar #1
14. september 2002 af SP anonym (Slettet)
Elasticiteten? Det må du vist forklare nærmere, er der tale om en approksimation til f for x=0?
Andet spørgsmål forstår jeg ikke helt.
vh,
Anders
Andet spørgsmål forstår jeg ikke helt.
vh,
Anders
Skriv et svar til: ???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
