Matematik
Hjælp!
16. september 2002 af
SP anonym (Slettet)
Hvordan løser jeg opgave 3.050 som lyder:
dy/dx=y/y-1
y > 1
Find ligning for tangent gennem p(1,2)
På forhånd tak for hjælpen!
dy/dx=y/y-1
y > 1
Find ligning for tangent gennem p(1,2)
På forhånd tak for hjælpen!
Svar #1
16. september 2002 af SP anonym (Slettet)
Ved at indsætte y = 2 i dy/dx får du et udtryk for tangentens hældning i p. Derefter har du et punkt og en hældning og så kan du let finde en forskrift.
Skriv et svar til: Hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
