Fysik

Absorption i bly

10. januar 2006 af BønneB (Slettet)
Er ved at lave en rapport om γ-strålings absorption i bly, og har beregnet halveringstid og den lineære absorptionskoefficient. Men i vejledningen står følgende;
"Ved opslag i databog kan γ-kildens energi bestemmes ud fra μ. E(y)=

Sammenlign med tabelværdi."

Hvad skal det betyde?
På forhånd tak!

Svar #1
10. januar 2006 af BønneB (Slettet)

γ = gamma
μ = my - den lineære absorptionskoefficient

Skriv et svar til: Absorption i bly

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.