Matematik
hjælp
11. januar 2006 af
bjerring (Slettet)
Er den rigtig stillet op og har brug for hjælp til at afslutte den.
3/4x-5=8/3+2
3*(4/3x-5)=3*(8/3+2x)
12/3x-15=24/3+6x
4x-6x-15=8+6x-6x
-2x-15=8
-2x-15+15=8+15
-2x=23
er det helt forket
og ved så heller ikke hvordan jeg så får den til -23/2 (skrevet som brøk)
--------------------------------------------------------------------------------
3/4x-5=8/3+2
3*(4/3x-5)=3*(8/3+2x)
12/3x-15=24/3+6x
4x-6x-15=8+6x-6x
-2x-15=8
-2x-15+15=8+15
-2x=23
er det helt forket
og ved så heller ikke hvordan jeg så får den til -23/2 (skrevet som brøk)
--------------------------------------------------------------------------------
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
