Matematik
( ln(x) - (x/x) ) / (ln(x))^2
12. januar 2006 af
daque (Slettet)
Hej...
Hvordan løser jeg denne ligning?
( ln(x) - (x/x) ) / (ln(x))^2
Er i gang med at diff x / ln (x)
Hvordan løser jeg denne ligning?
( ln(x) - (x/x) ) / (ln(x))^2
Er i gang med at diff x / ln (x)
Svar #1
12. januar 2006 af fixer (Slettet)
Hvilken ligning ? Du har blot opskrevet et udtryk.
Derudover er det korrekt at hvis
f(x) = x/log(x), x E R\\{0}
så er f differentiabel med
f'(x) = (log(x)-1)/log²(x) , x E R\\{0}
Derudover er det korrekt at hvis
f(x) = x/log(x), x E R\\{0}
så er f differentiabel med
f'(x) = (log(x)-1)/log²(x) , x E R\\{0}
Svar #2
12. januar 2006 af daque (Slettet)
Hvordan diff. jeg x / ln (x)
Skal jeg omskrive til x ^-ln(x)
også blir f´(x) jo -(x/(ln(x)^2))
står på bar bund!?
Skal jeg omskrive til x ^-ln(x)
også blir f´(x) jo -(x/(ln(x)^2))
står på bar bund!?
Skriv et svar til: ( ln(x) - (x/x) ) / (ln(x))^2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
