Matematik
A(t)=(3-sint)(5-cost)
12. januar 2006 af
timothy (Slettet)
Jeg har en besværlig opgave fra august-september 1999: (99-8-4)
....håber at der er en der lige vil hjælpe mig igang.....
I et rektangel med siderne 3 0g 5 er der tegnet en cirkelbue QP med centrum i O og med radius 1. For ethvet t E (o;2pi) er punktet R på cirkelbuen QP bestemt ved, at vinkel QOR=t (målt i radianer).
Gøre rede for at arealet af det skraverede rektangel som funktion af t kan angives på formen A(t)=(3-sint)(5-cost), t E (0;2pi)
(kan desværre ikke indsætte nogen tegning, men rektanglets lodrette side er 3 og den vandrette side er 5 i venstre hjørne af rektanglet er der en bue der lige grænser op til det skraverede areal.....det er lidt svært at forklare men det kan være der er nogen af jer der har tegningen.....)
....håber at der er en der lige vil hjælpe mig igang.....
I et rektangel med siderne 3 0g 5 er der tegnet en cirkelbue QP med centrum i O og med radius 1. For ethvet t E (o;2pi) er punktet R på cirkelbuen QP bestemt ved, at vinkel QOR=t (målt i radianer).
Gøre rede for at arealet af det skraverede rektangel som funktion af t kan angives på formen A(t)=(3-sint)(5-cost), t E (0;2pi)
(kan desværre ikke indsætte nogen tegning, men rektanglets lodrette side er 3 og den vandrette side er 5 i venstre hjørne af rektanglet er der en bue der lige grænser op til det skraverede areal.....det er lidt svært at forklare men det kan være der er nogen af jer der har tegningen.....)
Skriv et svar til: A(t)=(3-sint)(5-cost)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
