Debat

Hvide hjemmehjælpere!

13. januar 2006 af TheKo (Slettet)
http://politiken.dk/VisArtikel.sasp?PageID=424802
En ældre artikel fra sidste år, men ikke desto mindre stadig ligeså slående.

Hvad synes I, racisme eller ej?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2006 af 150972 (Slettet)

De ældre må tage hvad de bliver tilbudt ellers må de selv gøre rent. Hvad fanden havde de tænk sig, hvis hjemmehjælperen kun ville gøre rent hos storbarmede asiatiske kvinder??

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2006 af kraka (Slettet)

Jeg har det lidt ambivalent i denne sammenhæng. På den ene side er jeg meget enig med #1, men på den anden side er det jo også syndt for de ældre at de ikke får gjort rent regelmæssigt.. men hælder nok mest til #1's holdning

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2006 af Madsst (Slettet)

De fleste ældre har masser af penge til selv at betale for rengøring hvis de ikke selv kan/vil. Mange ældre burde efter min mening slet ikke have finansiel hjælp til ting som rengøring og da slet ikke hvis de begynder at kræve hvordan hjælpen skal se ud. Hvis de vil have en hvid hjemmehjælper må de selv betale. Hvis de selv betaler er det mig ligegyldigt om de hyrer hvide eller farvede...

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar 2006 af Roman Garcia

Jeg ser ingen grund til at nogen diskriminerer personer pga. deres hudfarve, herkomst, religion osv. Derfor må de ældre altså bare slappe lidt af. Hvis de stadig ikke kan acceptere det, så må de selv ansætte en rengøringshjælp, for egne midler. Længere er den ikke.

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. januar 2006 af chichu (Slettet)

#4 fuldstændig enig. Den er faktisk ikke ret meget længere, for Danmark har underskrevet FN's menneskerettighedskonvention hvori det klart fremgår, at ingen mennesker må diskrimineres pga. køn, hudfarve eller religion. Og det hverken kan eller bør gradbøjes, punktum.

Skriv et svar til: Hvide hjemmehjælpere!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.