Matematik
Bestemmelse af ligning
15. januar 2006 af
Der Ackermann (Slettet)
Ohøj!
Kan jeg få lidt hjælp til følgende:
Bestem ligningen for den linie l, som går gennem punktet A(7,5) og er parallel med vektor b (-5, 12) vektor a= (2, 29)
Men hvordan gør jeg det??
Kan jeg få lidt hjælp til følgende:
Bestem ligningen for den linie l, som går gennem punktet A(7,5) og er parallel med vektor b (-5, 12) vektor a= (2, 29)
Men hvordan gør jeg det??
Svar #1
15. januar 2006 af sigmund (Slettet)
Hvordan skal "parallel med vektor b (-5, 12) vektor a= (2, 29)" forstås? Mangler der ikke et ord i sætningen?
Skriv et svar til: Bestemmelse af ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
