Matematik
Diferentiering - Hjælp
16. januar 2006 af
Futze1 (Slettet)
Hej ...
Er der mon nogen der kan hjælpe med denne opgave:
f(x)= cos x - sin x x E ]0;2 pi[
har så fundet f':
f'(xo)= -sin x - cos x
1) Bestem de to løsninger til:
f'(x) = 0
hvordan gør man lige det ??
Er der mon nogen der kan hjælpe med denne opgave:
f(x)= cos x - sin x x E ]0;2 pi[
har så fundet f':
f'(xo)= -sin x - cos x
1) Bestem de to løsninger til:
f'(x) = 0
hvordan gør man lige det ??
Svar #3
16. januar 2006 af dodo (Slettet)
Hvis du prøver at dividere med cosx, så bliver det 0= -tanx -1
tan^-1(-1) = x
tan^-1(-1) = x
Svar #4
16. januar 2006 af lany (Slettet)
Hmmm.. jeg er ikke rigtig med på #1 og #2....
Jeg ville starte med følgende:
-sin x-cos x=0 <=> -cos x=sin x
<=> -1=tan x
Prøv selv at gå videre herfra...
Jeg ville starte med følgende:
-sin x-cos x=0 <=> -cos x=sin x
<=> -1=tan x
Prøv selv at gå videre herfra...
Skriv et svar til: Diferentiering - Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
