Matematik
Eksponentiel udvikling:S
17. januar 2006 af
simon2730 (Slettet)
* Funktionen g(x) er en eksponentiel udvikling med begyndelses værdien 87 og en fordoblingskonstant på 10
angiv en regneforskrift for g
- nogen der plz vil hjælpe!!!!!!!
angiv en regneforskrift for g
- nogen der plz vil hjælpe!!!!!!!
Svar #1
17. januar 2006 af sigmund (Slettet)
Du har forskriften g(x)=b*a^x. Desuden får du oplyst at g(0)=87 og at g(10)=2*87=174.
Ud fra oplysningen g(0)=87 finder du b. Konstanten a findes ud fra g(10)=174.
Ud fra oplysningen g(0)=87 finder du b. Konstanten a findes ud fra g(10)=174.
Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling:S
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
