Fysik
Sprint
18. januar 2006 af
stewn (Slettet)
Sidder med en fysik opgave hvor jeg skal bestemme tidspunktet t0. Opgaven handler om et 100meter løb, hvor man har fået en tabel som starter ved distancen 45,7 m, og tiden 5,1. Hastigheden er fundet til cirka 11,7 m/s, og efter tidspunktet t0 forsætter de alle med samme konstante fart v0, som som sagt er fundet til 11,7 m/s..
Hvordan finder jeg t0?
Hvordan finder jeg t0?
Svar #2
18. januar 2006 af 150972 (Slettet)
s(t)=½at^2 + v0*t0 + s0
s(t)=½*((11,7m/s)/5,1s)*(5,1^2)+((11,7m/s)*t0) = 100m
t0 = 6,0s
s(t)=½*((11,7m/s)/5,1s)*(5,1^2)+((11,7m/s)*t0) = 100m
t0 = 6,0s
Svar #4
30. august 2011 af Studieguruen (Slettet)
#3
Foretag en lineær regression på formen s = vo·t ud fra datamaterialet. Hældningskoefficienten vil betegne vo .
Skriv et svar til: Sprint
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
