Matematik

TV2-FSA

18. januar 2006 af Einstein_15 (Slettet)
Hello

Jeg er lige kommet hjem fra en terminsprøve, hvor vi lavede en opgave om TV2.

Jeg har lige nogle spørgsmål, til dem der har lavet den (jeg har ikke en skanner, så jeg kan skanne den ind)

3,2:"Beregn det mulige antal tv-seere ældre end 12 år i TV2/nords område"!

Jeg har gjort følgende: (86000(tv seere)/100)*21%(procent af mulige seere, over 12 år)

3,4: "Aflæs usikkerhedsprocenten for TV2/nord for denne stikprøve". De der har lavet, den ved nok, at der er en graf, som man skal aflæse fra.

Mit svar:4 procent

Tak på forhånd





Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2006 af LiL-H (Slettet)

Jeg har også lige haft den samme terminsprøve.
I opg. 3,4 gjorde jeg følgende:
21/100 * 86000

Opg. 3,4 kunne jeg simpelthen ikke finde ud af, selvom den var ret simpel. Mine klassekammerater fik det til 5,5 %

Svar #2
18. januar 2006 af Einstein_15 (Slettet)

opg. 3,2 har vi gjort det samme..dejligt!

Men det der gjorde mig i tvivl i 3,4 var at der på grafens x-akse stod "seertal i procent af samtlige seere".

Derfor sagde jeg bare (86/880)*100=ca. 10%, derefter aflæste jeg bare!

Hvad har du gjort i 5.2?

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2006 af Molle (Slettet)

Jeg fandt da lige min frem fra FSA2005.
3.2)
Muligt antal seere: 100/21*86*1000 = 409.523 seere

3.4)
5,5 %

Jeg fik i øvrigt 11, så der er gode muligheder for, at ovenstående er korrekt.

Svar #4
18. januar 2006 af Einstein_15 (Slettet)

Hm ...#3 Er du nu sikker på at 3,2 er korrekt?

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. januar 2006 af LiL-H (Slettet)

Hmm .. Det var da mærkeligt. Skal man ikke sige 21/100? Og ikke 100/21?

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. januar 2006 af thomas-p1 (Slettet)

Den har jeg sku ogå lige haf:P

Hvor kommer i fra ?:D

Svar #7
18. januar 2006 af Einstein_15 (Slettet)

Jeg kan bare ikke helt se logikken i at 100/21..burde det ikke være (21/100)*86000?

For det andet, er det ikke lidt utopisk at resultatet, 409.523, er så højt i lige præcis det område, da der kun bor 86.000..

Det kan også være at det bare er mig:s

Svar #8
18. januar 2006 af Einstein_15 (Slettet)

#6

Kildevældsskolen du!

Dig?

Brugbart svar (0)

Svar #9
18. januar 2006 af LiL-H (Slettet)

Fik I lavet det hele? Jeg sprang en hel del over. Det gik slet ikke godt.

Brugbart svar (0)

Svar #10
18. januar 2006 af Molle (Slettet)

Nu har jeg ikke opgavenformuleringen foran mig, så ud fra det, du siger, er den nok forkert. Synes sgu også selv, at det var mærkeligt at sige 100/21

Svar #11
18. januar 2006 af Einstein_15 (Slettet)

hehe.....Ja, det lyder lidt urrealistisk, men tak for din hjælp!!!


#9

Fik lavet dem alle, men har tilsyneladende en fejl, foreløbig...

Hvad med jer??

Brugbart svar (2)

Svar #12
18. januar 2006 af Fassos (Slettet)

Jeg havde også samme opgave sidste år...! I rækken helt til højre stod hvor mange % af de mulige seere der så programmet. I rækken ved siden af til venstre stod hvor mange tusinde seere der så programmet. Jeg mener der var 86 tusinde for TV2/Nords:

3,2 = 100 / 21 * 86 = 409,52

3.4 = 5,5 %

Både 3,2 og 3,4 er rigtige !



Brugbart svar (0)

Svar #13
18. januar 2006 af thomas-p1 (Slettet)

Hastrupskolen:

Det må være tilfældigt vi har fået den samme:P

Men synes den er mega svær, det var meget til 9.kl. termin:(

Brugbart svar (0)

Svar #14
18. januar 2006 af Fassos (Slettet)

#13 Jeg vil tro at det var til hele landet i 9. klasse der fik den opgave i termins!

Brugbart svar (0)

Svar #15
23. januar 2006 af LiL-H (Slettet)

Er der nogen, der har fået den tilbage?

Brugbart svar (0)

Svar #16
02. februar 2006 af ThomasRS (Slettet)

Hey.. Jeg har også lige været til den, og jeg ville godt se den igen.. kan nogen ikke sende den?

Brugbart svar (0)

Svar #17
02. februar 2006 af evill (Slettet)

denne opgave var jeg oppe i til eksamen... ret let

Brugbart svar (0)

Svar #18
02. februar 2006 af neverSTXagain (Slettet)

Jeg var også op til den Fsa Prøve sidste sommer;) syns den var nem, men dog var der nogle opgave formuleringer som jeg syntes var dårlige!

Brugbart svar (0)

Svar #19
02. februar 2006 af ThomasRS (Slettet)

Har i den liggende på en eller anden måde?

Brugbart svar (0)

Svar #20
05. februar 2006 af LiL-H (Slettet)

Hvad fik I?

Forrige 1 2 Næste

Der er 24 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.