Matematik

Cirklers ligninger

18. januar 2006 af daak (Slettet)
Hej. Jeg er rimlig lorst i denne opgave

http://www.korfits.net/mat/opgave.doc

Kan nogen forklare mig hvordan den løses ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2006 af jammal (Slettet)

a) X2+2x +y2-2y-2 ---->X2+2x +y2 -2y = 2

( x+1)^2 + (y-1)^2 = 2-1+1

Centrum: (-1 , 1)
radius : kvadratrod af 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2006 af Duffy

a) x^2 + 2x + y^2 - 2y - 2 = 0


(x + 1)^2 + (y - 1)^2 - 2 = 1^2 + (-1)^2


(x + 1)^2 + (y - 1)^2 - 2 = 2


(x + 1)^2 + (y - 1)^2 = 2 + 2


(x + 1)^2 + (y - 1)^2 = 2^2


C(-1, 1) , r=2



Duffy

Skriv et svar til: Cirklers ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.