Matematik
Skæringspunkt
19. januar 2006 af
KennethC (Slettet)
Hey..!
Jeg har mistet min matematik bog og søger derfor også hjælp til denne..
Beregn skæringspunktet mellem g og f
F a(10,120) b(18,223)
Har fået dens ligning til f(x)=55,58*1,08x
g(x)=50*0,95x
PÅ forhånd TAK
Jeg har mistet min matematik bog og søger derfor også hjælp til denne..
Beregn skæringspunktet mellem g og f
F a(10,120) b(18,223)
Har fået dens ligning til f(x)=55,58*1,08x
g(x)=50*0,95x
PÅ forhånd TAK
Skriv et svar til: Skæringspunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
