Fysik

Lysintensitet

19. januar 2006 af tobiach (Slettet)
Hvad er intensiteten af sollys?

og hvad er enheden for intensitet?

ifølge formlen I = P / A burde det vel være W/m^2 ? min computer siger imidlertid at det er: kg/s^2

Svar #1
19. januar 2006 af tobiach (Slettet)

hov.. det sidste skulle være kg/s^3

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2006 af FredeW (Slettet)

W/m^2=J/s*m^2=kg*m^2/s^3*m^2=kg/s^3

(mener jeg)

Skriv et svar til: Lysintensitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.