Matematik
Beregning af A og B
20. januar 2006 af
Tashii (Slettet)
Hejsa.
Jeg sidder og er lidt i tvivl, så ville bare slige spøger jer andre?
Jeg har en opgaver der lyder således:
Beregn, når a = 6 og b = -3
a + b
Det vil sige: 6 + -3
Men det kan man da ikke sige.
Det vil så sige: + * - = -
Så hedder regnestykket: 6 -3 = 3
Er det rigtig?
Hvis ikke så hjælp :-)
Jeg sidder og er lidt i tvivl, så ville bare slige spøger jer andre?
Jeg har en opgaver der lyder således:
Beregn, når a = 6 og b = -3
a + b
Det vil sige: 6 + -3
Men det kan man da ikke sige.
Det vil så sige: + * - = -
Så hedder regnestykket: 6 -3 = 3
Er det rigtig?
Hvis ikke så hjælp :-)
Svar #3
20. januar 2006 af Molle (Slettet)
Og hvis du skal skrive det første op ville man skrive
6+(-3)
Hvilket du så hurtigt kan regne ud i hovedet er
6-3
6+(-3)
Hvilket du så hurtigt kan regne ud i hovedet er
6-3
Skriv et svar til: Beregning af A og B
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
