Matematik
Diff.-opgave
21. januar 2006 af
est (Slettet)
Hej
Jeg har brug for lidt hjælp til at differentiere afstandsformlen.
sqrt((y1-y2)^2+(x1-x2)^2)
Skal jeg bare differentiere den som en sammensat funktion?
Indtil videre har jeg:
h(x)=(y2-y1)^2+(x2-x1)^2
h’(x)= 2(y2-y1)+2(x2-x1)
g(x)=sqrt(x)
g’(x)= 1/(s*sqrt(x))
Hvilket sammensat giver:
(2(y2-y1)+2(x2-x1))*1/(s*sqrt((y2-y1)^2+(x2-x1)^2))
Er det rigtigt???
På forhånd tak..
Mvh EST
Jeg har brug for lidt hjælp til at differentiere afstandsformlen.
sqrt((y1-y2)^2+(x1-x2)^2)
Skal jeg bare differentiere den som en sammensat funktion?
Indtil videre har jeg:
h(x)=(y2-y1)^2+(x2-x1)^2
h’(x)= 2(y2-y1)+2(x2-x1)
g(x)=sqrt(x)
g’(x)= 1/(s*sqrt(x))
Hvilket sammensat giver:
(2(y2-y1)+2(x2-x1))*1/(s*sqrt((y2-y1)^2+(x2-x1)^2))
Er det rigtigt???
På forhånd tak..
Mvh EST
Svar #1
22. januar 2006 af fixer (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=170418
Skriv et svar til: Diff.-opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
