Matematik
lign.2 ubekendte
22. januar 2006 af
BAJ (Slettet)
linjen l har ligning 4x-3y-17=0
beregn gradtallet for den spidse vinkel
mellem libjen og 1.aksen
gradtallet kan jeg godt, men hvad er detjeg gør ved ligningen? Det er længe siden, jeg er blank
beregn gradtallet for den spidse vinkel
mellem libjen og 1.aksen
gradtallet kan jeg godt, men hvad er detjeg gør ved ligningen? Det er længe siden, jeg er blank
Svar #1
22. januar 2006 af 2835 (Slettet)
4x-3y-17=0
isoler y
y = (4/3)x - (17/3)
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
isoler y
y = (4/3)x - (17/3)
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #2
22. januar 2006 af BAJ (Slettet)
mange tak for hjælpen, så vil jeg gå videre med min aflevering
BAJ
BAJ
Skriv et svar til: lign.2 ubekendte
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
