Matematik
Mat
22. januar 2006 af
nat-90 (Slettet)
Hej, jeg kan ikke komme videre med denne opgave.
1_6 af 48 kr.
Jeg plejer normalt at sige:
1*100 = 100/6 = 16,66 * 48 = 800/100
= 8
Men problemet er når jeg gøre det i hånd, giver det et andet resultet, end hvis jeg gøre det på parpir.
Og begge dele er 100% rigtige.
Nogle der har noget bedre jeg kan gøre, for jeg syntes selv denne motode er ret nemt, men når det gælder komma, så bliver det svært.
Hjælp?
1_6 af 48 kr.
Jeg plejer normalt at sige:
1*100 = 100/6 = 16,66 * 48 = 800/100
= 8
Men problemet er når jeg gøre det i hånd, giver det et andet resultet, end hvis jeg gøre det på parpir.
Og begge dele er 100% rigtige.
Nogle der har noget bedre jeg kan gøre, for jeg syntes selv denne motode er ret nemt, men når det gælder komma, så bliver det svært.
Hjælp?
Svar #1
25. januar 2006 af Otzen (Slettet)
1/6 af 48kr er det samme som
(1/6)*48kr = 48kr/6 = 8kr
jeg vil mene, at din måde er som at skyde gråspurve med kanoner. hvorfor ikke bare gøre det så simpelt som muligt...
(1/6)*48kr = 48kr/6 = 8kr
jeg vil mene, at din måde er som at skyde gråspurve med kanoner. hvorfor ikke bare gøre det så simpelt som muligt...
Skriv et svar til: Mat
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
